Mario Kart tour 25 september op IOS en Android

Mario Kart tour 25 september op IOS en Android
Op 25 september scheurt Mario Kart Tour, Nintendo’s nieuwste game voor iOS- en Android-apparaten, naar de mobieltjes van spelers over de hele wereld. Deze nieuwe Mario Kart-game gaat dit keer verder dan de Regenboogbaan, met speciale stadsbanen die zijn gebaseerd op werkelijke locaties, zoals New York, Tokio en Parijs. Een nieuwe teaser video en gameplay trailer van Mario Kart Tour op YouTube laten zien hoe spelers hun weg naar de overwinning kunnen sturen en driften. Spelers die een notificatie willen ontvangen zodra de game beschikbaar is, kunnen zich nu pre-registreren in de App Store en op de Google Play Store.
 
In Mario Kart Tour kunnen spelers het eindeloze raceplezier van Mario Kart beleven terwijl ze Mario en andere coureurs, karts en gliders verzamelen. Spelers kunnen zelf kiezen welke coureurs, karts en gliders ze willen gebruiken op diverse banen, inclusief nieuwe banen, nieuwe versies van klassieke banen en speciale stadsbanen. De stadsbanen, dit zijn speciale in-game evenementenbanen die zijn gebaseerd op werkelijke locaties, komen tijdens bepaalde periodes beschikbaar, zowel bij lancering als daarna. Naast banen op basis van iconische locaties, krijgen sommige Mario Kart-personages variaties die de stijl van steden in het spel uitstralen.
 
Mario Kart Tour is gratis, om mee te beginnen, en komt op 25 september als download beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. Een Nintendo-account is vereist om Mario Kart Tour te spelen, en spelers kunnen hun in-game registratiekaart krijgen door hun Nintendo Account te koppelen. Spelers die nog geen Nintendo-account hebben, kunnen er een aanmaken op https://accounts.nintendo.com/register.
Ga voor meer informatie over Mario Kart Tour naar https://mariokarttour.com
 
 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.