Master Chief toch hoofdrolspeler Halo 5: Guardians

Master Chief toch hoofdrolspeler Halo 5: Guardians

Eerder deze week verscheen het nieuws dat Master Chief niet de hoofdrolspeler zou gaan zijn in Halo 5: Guardians. De rol werd toegekend aan Agent Locke, het nieuwe personage dat we al zagen in de trailer voor Halo: The Master Chief Collection en prominent in de spotlight staat in Halo: Nightfall. Bron van het nieuws was de acteur die Locke tot leven gaat brengen. Toch blijkt er weinig van waar te zijn. De fanbase schrok toen het nieuws naar buiten werd gebracht. Halo draait om de Chief!

Frank O’ Connor van 343 Industries heeft via Reddit laten weten dat Locke inderdaad een prominent personage is Halo 5 zal zijn, maar dat de game toch echt Master Chief in de hoofdrol gaat hebben. Als speler kruip je alsnog in het Mjolnir-armor van Spartan 117, John, The Master Chief.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.