Maxi aangekondigd voor SoulCalibur VI

Maxi aangekondigd voor SoulCalibur VI

De SoulCalibur VI line-up miste nog een nunchaku-drager… Bandai Namco Entertainment Europe kondigt met trots de aanwezigheid aan van Maxi in SoulCalibur VI dat in 2018 zal lanceren voor PlayStation 4, Xbox One en digitaal voor pc.
De vader van Maxi werkte als koopman in het Ryukyu Koninkrijk. Hoewel hij het voordeel had om verschillende culturen te ontdekken op zijn handelsroute, voelde hij zich toch niet vrij door zijn werk. Op zijn sterfbed vertelde hij Maxi om de wereld te verkennen. Maxi besloot daarop om volgens die woorden te leven en op zoek te gaan naar ultieme vrijheid. Die vond hij op zee toen hij een piraat werd, om de wereld te ontdekken die zijn vader niet heeft kunnen zien.

Maxi’s wapen is een nunchaku en is ongelofelijk moeilijk om te beheersen. Het zal een regen van pijn veroorzaken bij zijn tegenstander, maar enkel als je weet hoe je ermee moet omgaan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.