Meer details Forza Motorsport 7 en Sea of Thieves voor PC #E32017

Sea of Thieves

PC Xbox One
8

Sterk

Meer details Forza Motorsport 7 en Sea of Thieves voor PC #E32017

Meer details Forza Motorsport 7 en Sea of Thieves voor PC #E32017

Tijdens de PC Gamer Show hebben ontwikkelaars achter de Microsoft-games kleine details gegeven rondom de aankomende titels. Forza Motorsport 7 is de eerste in de franchise die tegelijk met de Xbox-versie zal verschijnen. Op 3 oktober ligt de game in de winkel. Op de PC gebruikt de ontwikkelaar alle toeters en bellen die voorhanden zijn om de game in 4K speelbaar te krijgen met een niet vastgezet aantal frames. Daarnaast zal de game een 21:9 resolutie kennen.
https://www.youtube.com/watch?v=Dokpy_KIuyA&t=1s
Sea of Thieves krijgt een zelfde behandeling. Dezelfde 4K resolutie, ook geen vastgezette aantal frames per seconde en de 21:9 resolutie. Daarnaast liet Rare weten dat de game gelijkertijd is ontworpen met de versie voor de Xbox One. Hierdoor praten we niet over een overzetting van de game, maar over een game die specifiek voor beide apparaten is ontworpen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.