Meer details voor Ace Combat 7

Meer details voor Ace Combat 7

Bandai Namco brengt meer details rondom de heftigste air-combat-ervaring ooit. Ace Combat 7, ontwikkeld door Bandai Namco Studios in Tokyo – Japan, zal worden uitgebracht in 2017 en gamers in de cockpit plaatsen van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen. Met de nieuwe video die is uitgebracht op het PSX-event, kunnen spelers nu al proeven van het unieke universum van Ace Combat, the Ace of the Sky!
Ace Combat 7 biedt fotorealistische beelden, intense luchtgevechten, een veelvoud van zowel authentieke als futuristische vliegtuigen, een meeslepende verhaallijn en support voor PlayStation VR! Ace Combat 7 maakt gebruik van de kracht van de nieuwste generatie gaminghardware en zal spelers wegblazen met de evolutie van haar graphics-engine. Prachtig gerenderde wolkenvelden en uiterst gedetailleerde steden dragen bij aan het gevoel van ongekende snelheid en zijn het decor voor de spannendste luchtgevechten in de 20-jarige geschiedenis van de franchise. Ace Combat 7 biedt een arsenaal aan ultramoderne wapens en formidabele vijanden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.