Vegito geïntroduceerd in Dragon Ball FighterZ

Dragon Ball FighterZ

Nintendo Switch PlayStation 4 Xbox One
8.5

Sterk

Vegito geïntroduceerd in Dragon Ball FighterZ

Vegito geïntroduceerd in Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco introduceert Vegito (SSGSS) als nieuwste personage voor Dragon Ball FighterZ. Zowel Vegito (SSGSS) als Zamasu (Fused) verschijnen als DLC op 31 mei 2018.

De enorm krachtige Vegito (SSGSS) is het resultaat van de Potara-fusie tussen Goku en Vegeta. Vegito (SSGSS) combineert zowel de karakteristieken als sterkte van Goku als Vegeta en vormt zo een krachtig personage om de tegenstander te lijf te gaan met onder meer dash, throw en long-range attacks.
Zijn Meteor Ultimate Attack is de Final Kamehameha, waarmee hij dankzij de gebundelde kracht van twee Saiyans een Ki-Blast op de grond of in de lucht kan gebruiken. Vegito Blue kan trouwens een Ki-Generated zwaard oproepen tijdens zijn Ultimate Attack genaamd Spirit Excalibur. Er volgt ook een nieuwe Dramatic Scene wanneer hij Zamasu (Fused) te lijf gaat met een Final Kamehameha.

Dragon Ball FighterZ is verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.