Microsoft geeft tijd voor E3-persconferentie

Microsoft geeft tijd voor E3-persconferentie

Tijdens de E3 zal Microsoft opnieuw als eerste haar toekomstplannen op tafel gaan leggen. Het bedrijf heeft laten weten dat de E3-persconferentie op maandag 9 juni plaats gaat vinden om 9:30 AM Pacific-tijd. Je hoeft geen wekker te zetten om deze hier mee te kijken, het is bij ons dan namelijk half 7 in de avond. Via Xbox.com en via je Xbox 360/Xbox One is de gehele show te streamen.

Tijdens de show gaat Microsoft nieuwe IP’s laten zien, alsook sequels op bestaande franchises. Dit heeft Phil Spencer laten weten via Twitter. Ook liet hij weten dat er nieuwe first party studio’s bekend gemaakt gaan worden.

We weten dat er nieuwe delen in ontwikkeling zijn van Halo en Gears of War. Onder de nieuwe IP’s kunnen we onder andere Sunset Overdrive en Quantum Break gaan verwachten. De geruchten die rond de show gaan spreken over aankondigingen voor Forza Horizon 2 en Halo 2: Anniversary.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.