Ontdek de donkere kant van Londen in de Crimes & Punishments – ‘Pretty little crimes’ trailer

Ontdek de donkere kant van Londen in de  Crimes & Punishments – ‘Pretty little crimes’ trailer

In eerdere gameplay video’s werden de vaardigheden van Sherlock Holmes uitgelicht. Frogwares en Focus Home Interactive introduceren nu een nieuwe video over de complexiteit van de personages in Crimes & Punishments. De trailer gaat over empathie, schuld en straf, niet voor de verdachte, maar voor Sherlock, omdat hij moet leven met de keuzes die zijn gemaakt in de game.

Crimes & Punishments introduceert morele veranderingen in de Sherlock Holmes serie. Je wordt niet alleen belast met het selecteren van de verdachte die volgens jou de misdaad heeft begaan, maar ook met de keuze wat er met hem moet gebeuren; geef je hem aan bij de politie of leef je mee met zijn situatie en laat je hem vrij, natuurlijk vermomd in Sherlock Holmes stijl. De speler kan uit maximaal vijf verdachten een verdachte selecteren, waarna de morele keuze volgt en het lot van de verdachten in jouw handen ligt, met de daar bijbehorende verantwoordelijkheid.

Kruip in de huid van Sherlock Holmes in Crimes & Punishments vanaf 30 september op PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.