Sherlock Holmes onderzoekt elke hoek van Londen in trailer voor Crimes & Punishment

Sherlock Holmes onderzoekt elke hoek van Londen in trailer voor Crimes & Punishment

Van uitbundige tuinen tot Victoriaanse landhuizen en grimmige plaats delicten; ontdek de omgevingen die je als Sherlock Holmes tegenkomt in Frogwares’ nieuwste onderzoek game Crimes & Punishments die 30 september verschijnt voor PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Deze derde video in de serie vormt een eerbetoon aan Frogwares’ oog voor detail, met een reconstructie van de Victoriaanse tijd. De video toont de vele nieuwe aspecten in Crimes & Punishments.

Londen en haar buitenwijken bestaan uit verschillende exotische locaties, boordevol cultuur en klasse op iedere hoek. Van de door maanlicht verlichte ongure steegjes tot door zonnestralen belichte Chinese tuinen; het maakt niet uit hoe rustgevend de omgeving ook lijkt, de stad wordt altijd overschaduwd door de afschuwelijke misdrijven en moorden die Holmes moet onderzoeken. De lijken zijn nog warm als jij je – samen met Watson –klaarmaakt om af te reizen naar de meest beroemde locaties in en rondom Londen, zoals Kew Gardens en de Romeinse stad St. Albans. Waar schoonheid is, is er moord in deze waarheidsgetrouwe reconstructie van de Victoriaanse wereld.
Er zijn zes unieke zaken in Sherlock Holmes Crimes & Punishments en met iedere zaak kun je nieuwe locaties ontdekken en alle aanwijzingen bij elkaar zoeken om zeker te zijn van je keuzes en er uiteindelijk voor zorgen dat de verdachte wordt vrijgesproken of veroordeeld. Het universum van de Sherlock Holmes games wordt uitgebreid met Scotland Yard als centrale locatie voor de ondervragingen, het onderzoeken van bewijs en zelfs het onderzoeken van het stoffelijk overschot na de autopsie voor alle belangrijke ontbrekende aanwijzingen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.