Middle-earth: Shadow of Mordor:The Bright Lord trailer

Middle-earth: Shadow of Mordor:The Bright Lord trailer

Vandaag hebben Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions op de San Diego Comic-Con een gloednieuwe trailer onthuld van de langverwachte actiegame Middle-earth: Shadow of Mordor. De Shadow of Mordor Story Trailer – The Bright Lord toont vele nieuwe details over het verhaal in de game. Zo worden details over de identiteit van de mysterieuze Wraith onthuld die verbonden is met het hoofdpersonage Talion en zijn connectie met de Rings of Power en de Dark Lord, Sauron.

Wanneer Talion en Wraith een veelbelovend spoor volgen, vinden zij een aantal oude voorwerpen die pijnlijke herinneringen aan het verleden van Wraith en zijn connectie met de Rings of Power naar boven brengen. Deze connectie herenigt de twee helden, met hetzelfde doel, tegen Sauron maar roept ook vragen op over hun weg naar verlossing.

Middle-earth: Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand. Middle-earth: Shadow of Mordor verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.