Minecraft krijgt nieuwe trailer voor PS Vita

Minecraft krijgt nieuwe trailer voor PS Vita

Een tijdje geleden werd Minecraft aangekondigd voor de PlayStation Vita en PlayStation 4. Tot nu toe hebben we een aantal trailers gezien, maar nog steeds geen releasedatum. Ook was de game tijdens de Sony persconferentie nergens te bekennen, maar vandaag is er weer nieuws over de game in de vorm van onder andere een trailer.

Sony heeft onderstaande trailer vrijgegeven die specifiek voor de PlayStation Vita-versie is. In de trailer zien we gameplay en word er nadruk gelegd op de multiplayer, maar nog steeds geen releasedatum. Echter zal de PlayStation 4-versie, waar ook nog geen releasedatum voor is, niet lang meer op zich laten wachten. Via Twitter liet 4J studios weten dat Minecraft voor de PlayStation 4 is overgedragen aan Sony waar de game door de laatste testfase heen zal gaan. Als alle tests goed zijn dan is de game klaar voor release. Ondertussen worden er nog bugs weggewerkt in de PlayStation Vita-versie.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.