Minecraft’s 1.1 Discovery update is beschikbaar

Minecraft’s 1.1 Discovery update is beschikbaar

De eerste grote Minecraft update van het jaar, de 1.1 Discovery update, is nu op Bedrock Engine platforms (Windows 10, mobiel en VR) gelanceerd. Het zit vol met een tal aan geweldige features, waaronder de Minecraft Marketplace. Spelers kunnen nu veilig en eenvoudig toegang krijgen tot een groeiende catalogus van leuke, community-made content – alles om Minecraft creators een andere manier te geven om het spel te beleven. Om af te trappen lanceren ze 14 nieuwe content items van onze pioniers partners – zes werelden, twee survival spawns, twee textuur packs en vier skin packs. En er volgt nog veel meer in de toekomst:
· Zes werelden – enorme bouwwerken met hun eigen verhaallijnen, doelstellingen, aangepaste textuur packs en uren vol gameplay.
· Twee Survival Spawns – bouwwerken die spelers kunnen gebruiken als basis voor hun overlevingsspellen.
· Twee Textuur packs – geef alles in de wereld een nieuwe look.
· Vier Skin Packs – pas het spelerskarakter aan.

Afgezien van Marketplace, worden nog meer features met de 1.1 Discovery update gelanceerd, waaronder:
• Adventuring in Woodland Mansions
• Exploration
• Creativiteit
• Add-ons
• Adventure Mode (derde gameplay modus)
• Plus volledige game lokalisatie in meer dan een dozijn nieuwe talen: Turks, Pools, Indonesisch, Oekraïens, Grieks, Bulgaars, Hongaars, Fins, Deens, Zweeds, Noors, Slowaaks en Tsjechisch.

Minecraft is een van de best verkochte games op Xbox 360 en Xbox One, maar ook voor Windows 10, mobiel en VR. Creëer en verken je eigen wereld; de enige beperking is je fantasie. Zorg wel voor een veilig onderkomen voor ’s nachts om de monsters buiten de deur te houden!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.