Naruto To Boruto: Shinobi Striker beschikbaar vanaf 31 augustus 2018

Naruto To Boruto: Shinobi Striker beschikbaar vanaf 31 augustus 2018

Bandai Namco Entertainment Europe kondigt de releasedatum van Naruto To Boruto: Shinobi Striker aan. De game verschijnt 31 augustus 2018 op PlayStation 4, Xbox One en PC. Om deze mijlpaal te vieren worden ook nieuwe content en details over de Uzumaki Edition, pre-order aanbiedingen en season pass onthuld.
De trailer onthult nieuwe content, waaronder twee nieuwe personages: Gaara en Deidara. Gaara the 5th Kazekage is een verdedigingstype en zijn Grand Sand Mausoleum-aanval beperkt de tegenstander voor een beperkte tijd. Deidara is een ranged-type, zijn speciale ninjutsu creëert klonen die na een bepaalde tijd exploderen, waardoor hij een dodelijke tijdbom-gebruiker wordt. In Naruto To Boruto: Shinobi Striker kunnen spelers hun eigen avatar personaliseren met verschillende kostuums, wapens en accessoires.

De trailer toont ook drie modi in Naruto To Boruto: Shinobi Striker:
• De Flag Battle: Spelers moeten vlaggen stelen van de tegenstander en terugbrengen naar hun eigen gebied. Het team dat de meeste vlaggen verzamelt, terwijl ze hun eigen vlaggen beschermen tegen de vijand, wint!
• De Base Battle: Het doel is om punten te scoren door de controle over ten minste twee van de drie barrière-gebieden te behouden. Het team met de meeste punten aan het einde van de wedstrijd wint. Hidden Rain Village is een perfecte locatie voor deze slagvelden, met verschillende gebouwen voor verrassingsaanvallen.
• De Combat Battle: Werk samen met je teamleden om zoveel mogelijk Ninjas van de tegenstander uit te schakelen in een grote vechtpartij!

Naast deze content kondigt Bandai Namco Entertainment Europe ook andere aanbiedingen aan:
• De Uzumaki Edition bevat het basisspel voor PlayStation 4 of Xbox One, de season pass en een fantastisch beeld van Naruto en Boruto, de vader en zijn zoon.
• De season pass bevat 9 DLC-pakketten en de Great Sages of the Mount Myouboku accessoire.

Door de game te pre-orderen ontgrendelen spelers het Naruto 7th Hokage-kostuum en vroege toegang tot Pain, een Meester die hun avatar traint.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.