New Gundam Breaker verkrijgbaar op Steam vanaf 25 september

New Gundam Breaker verkrijgbaar op Steam vanaf 25 september

Bandai Namco kondigt aan dat New Gundam Breaker, de nieuwste game van de iconische mecha franchise, op 25 september verkrijgbaar is op Steam.

Eindelijk krijgen alle PC spelers de mogelijkheid om hun eigen Gunpla te bouwen en de uitdaging van de ‘robotic battle’ te ervaren. De Steam versie bevat PS4 updates tot patch 1.04, die de game-ervaring nog soepeler maakt. Bovendien kunnen spelers het gevecht aangaan op twee nieuwe locaties: het klaslokaal en de studenten directiekamer!

Customisation is een van de belangrijkste features van New Gundam Breaker. Spelers krijgen de kans om hun eigen model gebaseerd op hun favoriete Mechs te bouwen. Bandai Namco heeft aangekondigd dat als cadeau voor de fans de toekomstige DLC’s ook gratis zijn. Bouw jouw droom Gunpla, personaliseer het en ga het gevecht aan!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.