NieR: Automata krijgt vandaag nieuwe DLC

Nier: Automata

9.8

Geweldig

NieR: Automata krijgt vandaag nieuwe DLC

NieR: Automata krijgt vandaag nieuwe DLC

Fans hebben vanaf vandaag een goede reden om terug te keren naar de dystopische wereld van NieR: Automata, want er is nieuwe downloadbare content voor de game verschenen. Deze add-on content getiteld “3C3C1D119440927” is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en Steam en voorziet onder andere in drie nieuwe Colosseum-uitdagingen en extra submissies die leiden naar spannende beloningen, zoals:

– Kostuums uit de eerdere Japanse release NieR: Replicant, inclusief de “Revealing Outfit” voor 2B, “Young Man’s Outfit” voor 9S en “Destroyer Outfit” voor A2.
– Elpees die speciale muziektracks toevoegen aan de jukebox van de speler.
– Nieuwe uitrusting en cosmetische accessoires zoals hairspray die je de kleur haar van 2B en A2 laat veranderen.
– Maskers met unieke “on equip”-effecten.
– Speciale kogels die het uiterlijk van vijandelijke kogels veranderen.

Spelers krijgen ook de kans om in epische eindbaasgevechten te strijden tegen Yosuke Matsuda, de CEO van Square Enix en Kenichi Sato, de CEO van PlatinumGames, via de nieuwe Colosseum-uitdagingen van de DLC.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.