Nieuwe Bungie-podcast over wapens in Destiny

Nieuwe Bungie-podcast over wapens in Destiny

Bungie brengt, na een grote afwezigheid, de podcast weer helemaal terug. In de nieuwe editie staan de wapens uit Destiny centraal. De podcast wordt gehost door de community managers van Bungie.net: David Dague (Deej) en Eric Osborne (Urk). Als gast en co-host ontvangen zij John Stvan (Halcyon), grafisch kunstenaar bij Bungie.net.

In deze podcast aflevering bespreken zij de geschiedenis van de wapens en hun doelen en functies in de Bungie shooter die volgend jaar wordt gelanceerd. Daarnaast vertellen Tom Doyle, Art Director van Bungie, en Josh Hamrick, Gameplay Designer van Bungie, wat hen heeft geïnspireerd tijdens de ontwikkeling van de wapens en het driedelig wapensysteem.

“We willen dat elk afzonderlijk wapen legendarisch wordt. De enige manier om dat voor elkaar te krijgen is om ze zo anders te maken als menselijk mogelijk is. Het enige dat ons daarbij tegen kan houden is onze verbeelding,” zegt Tom Doyle. In de onderstaande Engelse tekst introduceert hij de wapens Closing Time, Gjallarhorn, Red Death, Hertog MK.44 en Thunderlord. Deze wapens zijn nog in ontwikkeling en worden wellicht aangepast. Check de podcast snel op bungie.net!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.