Bungie kondigt beta Destiny aan met nieuwe trailer

Bungie kondigt beta Destiny aan met nieuwe trailer

Wees één van de eersten die zich een weg blaast door de wilde gebieden van Destiny. Activision en Bungie maakten vandaag bekend dat wie de game wereldwijd in pre-order plaatst bij deelnemende retailers al in een vroeg stadium toegang krijgt tot Destiny Beta. Daarmee weten fans al voor de eigenlijke release van de game wat ze in Destiny mogen verwachten, want de Beta bevat een veelzijdige selectie aan actie en activiteiten. De beta gaat vroeg in 2014 van start op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360.

Om het nieuws te vieren hebben Activision en Bungie een nieuwe trailer uitgebracht met de titel ‘The Moon’, over één van de plekken waar de game zich afspeelt. Ook is de Hive nu openbaar, één van de vier enemy races die zijn opgenomen in Destiny.
“We zijn er zeker van dat Destiny niet alleen een geweldige actiegame is, maar dat het óók de potentie heeft om de eerstvolgende opzienbarende entertainment ervaring te worden,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “We zetten dan ook al onze creatieve krachten in, én al onze expertise als het gaat om het creëren van blockbusters, om een zo verbluffende Destiny Beta te maken dat die je omver blaast. We denken dat we een nieuwe mijlpaal in handen hebben voor de next generation van games. Fans hebben veel om naar uit te kijken in 2014.”

“Destiny is de meest ambitieuze game die we ooit hebben gemaakt,” zegt Harold Ryan, directeur van Bungie. “De game biedt ons de kans te laten zien wat er allemaal mogelijk is in een nieuw, door Bungie geschapen universum. Vanaf het prille begin staat Destiny voor de ongelooflijke gedurfde aanpak die Activision en Bungie met elkaar delen. Destiny is een enorme wereld die wordt bevolkt door de spelers, en daarom moeten we zorgen dat fans van over de hele wereld de game in handen krijgen. We kunnen niet wachten!”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.