Nieuwe details en trailer voor Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Nieuwe details en trailer voor Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over de met spanning verwachte videogames Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! met daarin informatie over legendarische Pokémon-gevechten, GO Park, een nieuw Candy-systeem en nog veel meer!
In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, kun je een Bluetooth-verbinding gebruiken om Pokémon die je hebt gevangen in Pokémon GO naar de regio Kanto over te brengen zodat die aan je avonturen kunnen deelnemen. Pokémon die vanuit Pokémon GO worden overgebracht, verschijnen in een plaats die het GO Park-complex wordt genoemd. Dit complex bevindt zich in Fuchsia City. Het GO Park-complex bestaat uit 20 losse GO Parks. In elk Park kun je zo’n 50 Pokémon houden. Om Pokémon die zich bevinden in het GO Park-complex mee te kunnen nemen op je reis door de regio Kanto, moet je ze eerst zoeken en vangen in een GO Park. Je bent niet beperkt om verbinding te maken met alleen je eigen Pokémon GO-account. Er is geen beperking in het aantal Pokémon GO-accounts dat je kunt koppelen aan een enkel opgeslagen bestand. Je kunt dus ook Pokémon ontvangen van je vrienden of familieleden. Als je eenmaal 25 van dezelfde soort Pokémon in het GO Park-complex hebt ondergebracht, kun je een speciaal minispel spelen om Candies te winnen. Met behulp van het GO Park-complex kun je zelfs Alolan overbrengen vanuit Pokémon naar Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Door Candies te gebruiken in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!, kunnen spelers hun Pokémon meer kracht geven. Pokémon worden sterker nadat ze aan gevechten hebben deelgenomen, maar als je jouw Pokémon Candies geeft, kun je de specifieke statistieken van die Pokémon verhogen. Verschillende soorten Candies hebben diverse effecten; met sommige bijvoorbeeld wordt de aanval van een Pokémon krachtiger en bij andere wordt de Speed of Defense van een Pokémon verhoogd. Deze Candies kun je op diverse manieren verkrijgen bijvoorbeeld door het overbrengen van Pokémon naar Professor Oak, door spellen met succes te voltooien in de Play Yard van het GO Park-complex of als je jouw Pokémon mee op pad neemt via het apparaat Poké Ball Plus. Als je deze Candies verzamelt en gebruikt, kun je een heel sterk Pokémon-team ontwikkelen.

In de Pokémon-wereld komen ongelooflijk krachtige Pokémon voor die zelden gezien worden, maar waarover wel gesproken wordt in de mythen die in de regio de ronde doen. Ze staan bekend als Legendarische Pokémon. In de regio Kanto kunnen spelers diverse Legendarisch Pokémon aantreffen zoals de Legendarische vogel-Pokémon—Articuno, Zapdos en Moltres. De manier waarop deze Pokémon in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! gevangen kunnen worden, is anders dan de manier waarop je doorgaans Pokémon vangt. Je moet deze Pokémon eerst in zware gevechten verslaan voordat je kans maakt om ze te vangen. Het is niet gemakkelijk, maar als je ze eenmaal hebt gevangen, kunnen deze Pokémon je gedurende je hele avontuur begeleiden.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.