Nieuwe DLC voor Lords of the Fallen

Nieuwe DLC voor Lords of the Fallen

CI Games, ontwikkelaar van de net verschenen actie-RPG Lords of the Fallen, en Easy Interactive kondigen “Ancient Labyrinth” aan, de nieuwe expansion campaign die deze winter beschikbaar is als downloadable content voor Xbox One, PlayStation 4 en Steam voor PC. De DLC legt de focus op puzzels en speurwerk alsmede uitdagende gevechten met ondode demonen.

Ancient Labyrinth bevat:
• Een krachtige oude Lord, een magische vijand die zijn krachten continu verandert tijdens het gevecht, waarmee spelers steeds opnieuw uitgedaagd worden.
• Een nieuwe locatie, The Library, gevuld met puzzels, raadsels en de geschiedenis van Harkyn’s wereld.
• Een nieuwe gameplay mechaniek gebaseerd op puzzels.
• Een geheel nieuwe quest rondom het verhaal van de onsterflijke en krachtige demonen.
• Side-quests en NPC’s met een agenda die de oorlog tussen de mens en de demonische rijken beïnvloedt.
• Nieuwe bepantsering en wapens.

Als Ancient Labyrinth eenmaal geïnstalleerd is kan deze betreden worden door een nieuwe deur die in de game gevonden kan worden.

In Lords of the Fallen kruipen spelers in de huid van Harkyn, een man die verschillende tatoeages en littekens op zijn gezicht heeft opgelopen door een leven van zondige overtredingen. Spelers strijden als Harkyn in vervallen kloosters, vochtige catacomben en op onbekende locaties, op een planeet die geteisterd wordt door een meedogenloze god die gevangen is gezet om zijn hebzucht. In Lords of the Fallen gaan spelers op een avontuur dat veel vaardigheden en doorzettingsvermogen vraagt en spelers uitdaagt om hun vaardigheden aan te scherpen met verschillende wapens, upgrades in bepantsering en bovennatuurlijke vermogens.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.