Trailer toont nieuwe beelden Lords of the Fallen

Trailer toont nieuwe beelden Lords of the Fallen

CI Games geeft een nieuwe trailer vrij van Lords of the Fallen, een uitdagende fantasy actie/role-playing game. De ontwikkeling van de game vindt plaats onder leiding van Tomasz Gop, voormalig senior producent van de bekroonde The Witcher 2: Assassin of Kings. Lords of the Fallen is een veeleisende en strategische third-person actie-RPG ervaring en wordt ontwikkeld voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. 

Lords of the Fallen is een hardcore actie-RPG met een geavanceerd gevechtssysteem en robuuste class skill trees. De game is gesitueerd in een rijk gecreëerde fantasy wereld, waar de Goden de mensen in de steek gelaten hebben. Spelers nemen de rol aan van een mens, genaamd Harkyn, en gaan op een quest om het op te nemen tegen een ogenschijnlijk onstuitbare bovennatuurlijke kracht. Spelers reizen door een wereld, verdeeld door mensen die de Gevallen God volgen en anderen die zich tegen hem verzetten. Tijdens hun reis worden spelers geconfronteerd met een reeks beslissingen die de wereld en hun karakter doen veranderen en de verhaallijn drastisch beïnvloeden. 
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.