Nieuwe gameplay trailer voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

Nieuwe gameplay trailer voor Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition

Binnenkort lanceert Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, één van de meest uitgebreide en meeslepende RPG ervaringen. Vandaag wordt de nieuwe gameplay trailer vrijgegeven van de game die op 31 augustus verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One.
De trailer geeft inzicht in hoe de gedetailleerde character creation werkt, waarbij spelers keuzes krijgen tot zes unieke plots, extra beelden van crafting, conversatie keuzes, en ook het uitgebreide nieuwe dialoog dat voorkomt in het volledig herschreven derde hoofdstuk.

Spelers krijgen ook een kijk op de battle gameplay, inclusief alle nieuwe moves, spreuken en omgevingen die je kunt gebruiken tegen de zwakke plekken van je vijanden. Daarnaast geeft de trailer ook de split screen co-op in Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition weer en de vernieuwde Arena Mode met solo gameplay, online multiplayer PVP en pass-the-controller Hot Seat mode. Arena Mode introduceert ook 16 characters in de game, waaronder characters die voor het eerst kunt spelen zoals Malady, Zandalor, en Radeka, elk met hun eigen unieke skill set en vaardigheden.

Divinity: Original Sin 2 is ontwikkeld door Larian Studios en won de PC Gamer’s 2017 Game of the Year Award en een 2018 British Academy of Film and Television Arts award (BAFTA). Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition heeft een volledige upgrade gehad met duizenden aanpassingen en verbeteringen om de ultieme console ervaring te creëren, inclusief split screen co-op en een volledig herschreven derde hoofdstuk, en prachtige 4K en HDR ready graphics.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.