Nieuwe gameplaytrailer onthuld voor Kingdom Come: Deliverance

Warhorse Studios en Deep Silver hebben een nieuwe gameplayvideo voor Kingdom Come: Deliverance vrijgegeven. De game wordt uitgebracht op 13 februari 2018 voor PlayStation 4, PC en Xbox One.

Tolstoy schreef eens: “De twee sterkste krijgers zijn geduld en tijd.” Alhoewel dit waar is voor het vechten in Kingdom Come: Deliverance, hebben zowel Bohemia als Henry, op rand van een burgeroorlog en gedreven door wraak, geen tijd te verliezen. Ze zullen een andere manier moeten vinden om te slagen. Uiteindelijk is er slechts één manier om te slagen in Kingdom Come: Deliverance: je moet ervoor zorgen dat je uitgroeit tot een sterke krijger. Er zijn veel verschillende wegen om te bewandelen in deze meeslepende Middeleeuwse game, die meer dan 1 miljoen woorden aan achtergrondverhaal bevat. Dat is ruim twee keer de hoeveelheid die in de Lord of the Rings-saga is gebruikt!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.