Nieuwe map en de terugkeer van een Carmine voor Gears of War 4

Gears of War 4

PC Xbox One
9.3

Geweldig

6.3

User Avg

Nieuwe map en de terugkeer van een Carmine voor Gears of War 4

Nieuwe map en de terugkeer van een Carmine voor Gears of War 4

De mei content update voor Gears of War 4 arriveert vandaag, vol verrassingen voor fans! Er is een nieuwe originele map gemaakt door The Coalition, is er de terugkeer van een fan-favoriete Gears of War 2 map en zien we een geliefde held terug die uit de dood is wedergekeerd om deel te nemen aan de multiplayer ranks.

Deze maand komt een gloednieuwe map uit: Dawn, die ontworpen is door The Coalition, samen met de eerste terugkerende map van Gears of War 2 – Security! Dawn is gevestigd in een prachtig Outsider dorp, gebouwd rond een verlaten mijnbouwkolonie. Deze map heeft twee defensieve structuren – hoog en laag – en combineert krappe gangen met open ruimtes voor gevechten. Leer het juiste wapen te gebruiken voor de juiste situaties en je wordt echt een meester van Dawn. Fans hebben sinds de lancering van Gears of War 4 gevraagd om enkele klassieke maps van Gears of War 2 terug te brengen, en met Security is dit precies wat er is gebeurd Er is uitgebreid gewerkt om deze map te verbeteren en naar moderne grafische en gameplay-standaarden te brengen.
Multi-GPU-support komt beschikbaar bij de mei update voor de Windows 10-spelers, die ondersteuning verleent voor gebruikers die meerdere grafische kaartopstellingen gebruiken. Nu kunnen fans optimaal gebruik maken van hun setup om de prachtige visuals van Gears of War 4 echt te beleven. Daarnaast kun je deze maand Benjamin Carmine, herrezen uit de dood, als Zombie Ben Carmine terugvinden in een van de mei Gear packs.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.