Nieuwe Pokemon Trading Card Game uitbreiding

Nieuwe Pokemon Trading Card Game uitbreiding

The Pokémon Company International heeft een nieuwe uitbreiding bekendgemaakt voor de Pokémon Trading Card Game: Sun & Moon-Team Up. Deze uitbreiding bevat de met spanning verwachte TAG TEAM Pokémon-GX-kaarten met gekoppelde en opgewaardeerde Pokémon.

De TAG TEAM Pokémon-GX zijn aangekondigd op het Pokémon Wereldkampioenschap 2018. Ze vormen een krachtig nieuw spelelement dat garant staat voor bloedstollende gevechten die een hoge risicofactor hebben maar bij winst veel opleveren. De kaarten hebben een ongeëvenaarde kracht en ongekende Hit Points, waardoor sommige TAG TEAM GX-aanvallen een Pokémon-GX op de bank van de tegenstander met één klap uitschakelen. Ze kunnen er echter ook toe leiden dat de tegenstander drie Prize-kaarten krijgt als een TAG TEAM uitgeschakeld is.

Deze nieuwste uitbreiding wordt op 1 februari wereldwijd gelanceerd en beschikt over dynamische gevechtsteams zoals Pikachu & Zekrom-GX, extra Pokémon-GX zoals Lycanroc-GX, Hoopa-GX en Cobalion-GX en nog veel meer.

Sun & Moon-Team Up bevat:
Meer dan 180 kaarten
Zes gloednieuwe TAG TEAM Pokémon-GX
Zes extra Pokémon-GX
Vier Prism Star-kaarten
Meer dan 25 Trainer-kaarten
Fans kunnen Sun & Moon-Team Up vóór de lancering uitproberen door mee te doen aan een van de vele try-outtoernooien die van 19 tot 27 januari overal in het land plaatsvinden. De dichtstbijzijnde deelnemende onafhankelijke winkelier vind je op pokemon.nl/locator.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.