Nieuwe update op komst voor Pokkén Tournament DX

Nieuwe update op komst voor  Pokkén Tournament DX

Er is een nieuwe update op komst voor Pokkén Tournament DX, met daarin extra content. Nieuwe functies zijn onder andere:
• Online Team Battles – Er komen Team Battles om online met vrienden te spelen. Ieder kiest drie Pokémon en begeeft zich in de strijd om verhitte gevechten te leveren met andere spelers.
• Officiële Groepen in Group Matches – Er worden officiële groepen gevormd vanuit Pokkén Tournament DX in de online “Group Match”-vechtmodus. Al gauw na de update zullen er officiële Group Matches worden gehouden waarin spelers kunnen strijden om nieuwe speciale titels winnen.
• Opnemen van bewegingen van Pokémon – In de vrije training van de oefenmodus is een nieuwe functie toegevoegd voor het opnemen van vechtbewegingen van Pokémon. Je kunt de vijandige Pokémon besturen en de bewegingen ervan opnemen zodat je deze kunt afspelen tijdens je training om je vaardigheden te helpen verbeteren.
• Verbeterde spelbeleving – Er zijn verschillende andere aanpassingen in ontwikkeling die het spelverloop helpen verbeteren.

Een datum voor de content is nog niet bekend. Meer weten? Lees dan onze recensie van Pokkén Tournament DX.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.