Nieuwe update Xbox One brengt profielfoto’s en Arena-toernooi

Nieuwe update Xbox One brengt profielfoto’s en Arena-toernooi

Zoals je misschien wel weet brengt Microsoft keer op keer nieuwe updates met nieuwe functies naar de Xbox One. Mensen die in het Xbox Insider programma zitten mogen eerder met deze functies aan de slag. Daarom heeft Microsoft de inhoud van de volgende update bekend gemaakt. Zo gaat het mogelijk zijn om een eigen afbeelding naar je Xbox One te uploaden om deze als gamerpic te gebruiken. Dit kun je doen vanaf de Xbox One zelf, vanuit de Xbox-app op Windows 10 of via de Xbox-app op je telefoon.

Ook brengt de update het eerste toernooi naar de console via de Arena-feature. World of Tanks is de game die de eer krijgt om de testfase hiervan te mogen overbruggen. De functie maakt het mogelijk om aan toernooien mee te doen en automatisch resultaten te krijgen. Dit toernooi wordt georganiseerd door de ESL.

Verdere functies in de update zorgen ervoor dat je de mogelijkheid krijgt om je bibliotheek te filteren op. Xbox One en Xbox 360-games. Je kunt berichten pinnen in de Activity Feed en per game statistieken zien van spelers die zich aanmelden bij een Looking for Group-post.
De update gaat nu uitgerold worden naar Xbox Insiders, de rest krijgt ‘em spoedig.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.