Dice toont nieuwe map Star Wars Battlefront

Star Wars Battlefront

Beste game van 2015
PC PlayStation 4 Xbox One
8.7

Sterk

8.7

User Avg

Dice toont nieuwe map Star Wars Battlefront

Dice toont nieuwe map Star Wars Battlefront

May the fourth be with you. Gisteren, 4 mei, was het Star Wars dag! Daarom verscheen er veel nieuws rondom de nieuwe films, maar ook ontwikkelaar Dice liet zich van haar goede kant zien door een compleet nieuwe planeet aa te kondigen voor Star Wars Battlefront. Sullust, een planeet die we gaan leren kennen in Episode VII: The Force Awakens, zal ook te bezoeken zijn in het spel. Het is een ijsplaneet. Groot verschil met Hoth is dat er vulkaanuitbarstingen zijn die flink wat lava met zich mee brengen. Om de planeet realistisch te maken is het team achter de game naar Ijsland afgereisd om aldaar te ervaren hoe ijs en lava werken.

We wanted to create a planet on our own, first trying out different ideas and then deciding on a lava planet. With black sharp rocks, huge land shifts, red lava, turquoise lakes, and white smoke… everything to make it really colourful yet imposing and threatening.

Het level zal in het teken staan van The Empire, waardoor de complete architectuur aan deze factie aangepast is.

Meer informatie en beelden zie je op de officiële website van het spel.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.