Nintendo 3DS krijgt thema's

Nintendo 3DS krijgt thema's

Nintendo heeft vandaag een systeemupdate uitgebracht voor de Nintendo 3DS die nieuwe functies toevoegt aan dit draagbare systeem. Als onderdeel van de systeemupdate, is een nieuwe themawinkel toegevoegd aan het HOME-menu van de Nintendo 3DS. Met de thema’s in deze winkel kunnen bezitters van een Nintendo 3DS- en 2DS-systeem hun toestel personaliseren door de menu-achtergrond, icoontjes, mappen, muziek en geluidseffecten aan te passen.

Naast de vijf eenvoudige kleurenthema’s die bij de update beschikbaar komen, zijn bij de lancering van de themawinkel ook diverse andere thema’s tegen betaling verkrijgbaar. Daaronder bevinden zich opvallende designs in de stijl van Mario, Luigi, Peach en Yoshi, terwijl Zelda-fans kunnen kiezen voor een design met de parallelle werelden Hyrule en Lorule uit The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Bezige burgemeesters uit Animal Crossing: New Leaf kunnen eind oktober ook kiezen voor designs die op dat spel gebaseerd zijn. Het aanbod wordt elke week bijgewerkt.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.