Nintendo Labo VR pakket is nu verkrijgbaar!

Nintendo Labo VR pakket is nu verkrijgbaar!
Schiet op aliens, voed nijlpaarden, schilder als een olifant, vlieg op de rug van een vogel en beleef nog vele andere gezinsvriendelijke virtual reality*-ervaringen in Nintendo Labo: VR-pakket. Dit pakket is vanaf vandaag verkrijgbaar, exclusief voor de Nintendo Switch. Bekijk voor een voorproefje alvast de releasetrailer van het Nintendo Labo: VR-pakket op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo.
 
Het Nintendo Labo: VR-pakket combineert de innovatieve fysieke en digitale gameplay van Nintendo Labo met eenvoudige VR-technologie, om kinderen en gezinnen een unieke en toegankelijke virtual reality-ervaring te bieden. De ervaring begint met het bouwen van verschillende Toy-Con-creaties, zoals de Toy-Con-knaller, Toy-Con-olifant en het Toy-Con-windpedaal met het inbegrepen materiaal en de interactieve instructies van de Nintendo Switch-software. Vervolgens kunnen gebruikers hun Nintendo Switch en de Joy-Con-controllers gebruiken om te genieten van een reeks eenvoudige VR-games en –ervaringen. Sommige van de Toy-Con verrijken de VR-ervaring met bijzondere sensorische feedback, zoals de windvlagen die het Toy-Con-windpedaal produceert of de bevredigende ‘klik’ van de Toy-Con-knaller. Gebruikers kunnen ook zelf kleine VR-games en –ervaringen maken met de inbegrepen programmeertools in de Toy-Con-werkplaats en de VR-Toy-Con-werkplaats.
 
VR om te delen met vrienden en familie
 
Alle games en ervaringen in het Nintendo Labo: VR-pakket zijn ontworpen om met anderen te delen. Door om beurten te spelen, kan iedereen in de kamer meedoen en lachen om elkaars reacties. Sommige games laten zelfs spelers die niet in de Toy-Con-VR-bril kijken meedoen met de on-screen-ervaring. Als een speler bijvoorbeeld de in-game oceaan verkent en foto’s maakt met de Toy-Con-camera, kan een andere persoon in de kamer de Toy-Con-snorkel dragen en voor de camera gaan staan om een vis met grote ogen naar de speler met de VR-camera te laten zwemmen.
 
Er zijn twee programmeertools inbegrepen in de software van het Nintendo Labo: VR-pakket. De Toy-Con-werkplaats uit vorige pakketten keert terug en is helemaal geoptimaliseerd voor de Toy-Con-creaties uit het VR-pakket. De VR-Toy-Con-werkplaats is een nieuwe tool waarmee spelers hun eigen VR-games en -ervaringen kunnen maken. De ontwikkelaars van Nintendo hebben de VR-Toy-Con-werkplaats zelf gebruikt om alle 60 spelletjes en ervaringen op het VR-plein te maken. Spelers kunnen heel makkelijk ‘onder de motorkap’ kijken om te zien hoe de ontwikkelaars de spelletjes in elkaar hebben gezet. Op die manier kun je leren hoe je je eigen nieuwe VR-projecten begint, of de VR-plein-games openen in de VR-Toy-Con-werkplaats om ze als vertrekpunt te gebruiken.
 
Verschillende manieren om je Labo-ervaring te beginnen
 
Het Nintendo Labo: VR-pakket is nu verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een uitvoering met alle Toy-Con-creaties en een uitvoering waar minder Toy-Con-projecten in zitten:
  • Nintendo Labo: VR-pakket: het complete Nintendo Labo: VR-pakket bevat de Nintendo Switch-software en materialen om alle zes Toy-Con-projecten te kunnen bouwen: de Toy-Con-VR-bril, de Toy-Con-knaller, het Toy-Con-fototoestel, de Toy-Con-vogel, het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-olifant. Ook zitten er een schermhoes en veiligheidskap in het pakket. Deze uitvoering is geschikt voor kinderen en gezinnen die de volledige VR-ervaring willen beleven.
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Starters + knaller: de starters bevat de Nintendo Switch-software en alle materialen om de Toy-Con-VR-bril en Toy-Con-knaller te kunnen bouwen. Ook zijn de schermhoes en veiligheidskap inbegrepen. Met de starterset heb je een prima basis om de VR-wereld van Nintendo Labo te ontdekken.
Spelers die in het bezit zijn van de starterset, kunnen de volgende optionele sets kopen om hun VR-avontuur uit te breiden:
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingsset 1**: uitbreidingsset 1 bevat de onderdelen die nodig zijn om de Toy-Con-olifant en het Toy-Con-fototoestel te maken.
  • Nintendo Labo: VR-pakket – Uitbreidingsset 2**: uitbreidingsset 2 bevat de onderdelen die nodig zijn om het Toy-Con-windpedaal en de Toy-Con-vogel te maken.
Bonus-VR-ervaringen met Mario en Link
 
Binnenkort kunnen spelers met de Toy-Con-VR-bril van het Nintendo Labo: VR-pakket bijzondere momenten beleven in twee van de populairste games voor de Nintendo Switch. Op 26 april verschijnen namelijk gratis software-updates voor Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild die deze games compatibel maken met het Nintendo Labo: VR-pakket om bezitters van deze games enkele leuke, eenvoudige bonuservaringen te bieden. Zo kun je in Super Mario Odyssey drie nieuwe minimissies spelen om diverse doelen te halen in drie bekende rijken. Ook kun je The Legend of Zelda: Breath of the Wild als nooit eerder beleven door de uitgestrekte wereld van Hyrule vanuit een VR-perspectief te verkennen. Bekijk de Super Mario Odyssey & The Legend of Zelda: Breath of the Wild – VR met Nintendo Labo!-trailer op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo voor een indruk van de mogelijkheden.
 
Duik vandaag nog met het hele gezin in een wereld vol aliens en nijlpaarden, maak prachtige foto’s en nog veel meer met Nintendo Labo: VR-pakket voor de Nintendo Switch. Het Nintendo Labo: VR-pakket is vanaf vandaag verkrijgbaar in twee uitvoeringen: het Nintendo Labo: VR-pakket en het Nintendo Labo: VR-pakket – Starterset + knaller. Spelers die in het bezit zijn van de starterset, kunnen twee optionele uitbreidingssets kopen om hun VR-avontuur uit te breiden.
 
https://youtu.be/D9oqUkFJXhU
 
 
 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.