Officiële Mortal Kombat X tournament prijzenpot verhoogd

Officiële Mortal Kombat X tournament prijzenpot verhoogd

Na het succes van Mortal Kombat X’s “Blue Steel” Sub-Zero skin DLC ondersteunt Warner Bros. Interactive Entertainment de competitieve pro vechtgame scene groots met sponsorships van toernooien en een bijdrage voor de prijzenpot. Met nog een maand te gaan voordat de ESL Mortal Kombat X Worldwide Competitive Program finals plaatsvinden op 11 juli, verdubbelt Warner Bros. Interactive Entertainment de inzet van de prijzenpot en verhoogt het bedrag naar $100,000.

De Blue Steel Sub-Zero Skin is beschikbaar voor €1,99 waarvan de opbrengst wordt gebruikt om de volgende initiatieven te financieren:

● Verdere bijdragen aan de ESL Mortal Kombat X Pro-League finale prijzenpot. De deadline voor de Blue Steel Sub-Zero Skin om dit toernooi te financieren is 29 juni.
● Het oprichten van een Mortal Kombat X prijzenpot van $50,000 tijdens EVO (17-19 juli)
● Financiering van een reeks Mortal Kombat X tournaments, waaronder:
Combo Breaker (22-24 mei)
MCM Comic Con – UK Invitational Tournament (23 mei)
CEO (26-28 juni)

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.