Onrush krijgt open beta

Onrush krijgt open beta

Codemasters en Koch Media maken vandaag bekend dat de open beta van Onrush op donderdag 17 mei om 15.00 uur begint en op maandag 20 mei om 11.00 uur zal eindigen, zowel op de PlayStation 4 als de Xbox One. Spelers die de digitale versie hebben gepre-orderd op de PlayStation 4 krijgen vroegtijdige toegang tot de Onrush-beta en kunnen vanaf dinsdag 15 mei al de wegen onveilig maken.

In de open beta kunnen spelers via een interactieve tutorial de basis van Onrush leren. Vervolgens kunnen ze het geleerde in de praktijk brengen in ‘Superstar Practice’, waarin ze het opnemen tegen computergestuurde coureurs, of de multiplayerstand. Superstar Practice is geschikt voor een enkele speler of een groep vrienden in de coöpstand. Spelers die solo spelen kunnen gebruik maken van de Photomode (niet in de beta) van Onrush. Pauzeer de waanzin, schiet plaatjes, bewerk ze met de geavanceerde bewerkingstools en filters, en deel je beelden met de wereld.

Spelers kunnen ook slag leveren in de multiplayerstand getiteld The Stampede. Neem het op tegen rivalen van over de hele wereld in exclusieve 6v6-multiplayer-evenementen. Tijdens de beta kun je strijden op twee mooie maar dodelijke tracks, in twee speltypen en met vier voertuigklassen, inclusief nachtraces en wisselende seizoenen.

Wanneer spelers van de beta hoog genoeg in level zijn gestegen, kunnen ze zowel in Superstar Practice als de multiplayerstand stijlvolle beloningen vrijspelen voor de definitieve game. Dit zijn Crashtags en Tombstones die verschijnen wanneer spelers gesloopt zijn, of juist andere spelers slopen.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.