Ontvang in april Electabuzz in Pokémon Y of Magmar in Pokémon X

Ontvang in april Electabuzz in Pokémon Y of Magmar in Pokémon X

The Pokémon Company International kondigt een paasactie aan voor de promotie van de videogames Pokémon X en Pokémon Y bij winkels van Nedgame en Game Mania in Nederland. Vanaf 14 april kunnen spelers voor beperkte tijd Electabuzz voor Pokémon Y en Magmar voor Pokémon X ontvangen bij alle deelnemende winkels. De inwisselbare codes voor deze Pokémon komen bij Nedgame beschikbaar via flyers, die bezoekers zonder aankoop bij de kassa kunnen halen tot en met 30 september dit jaar. In de winkels van Game Mania zijn de Pokémon draadloos direct in het spel van de bezoeker te ontvangen. Hiervoor moet dus een Nintendo 3DS of Nintendo 2DS met Pokémon X of Pokémon Y meegenomen worden. De actieperiode bij Game Mania loopt af op 30 april. De videogames Pokémon X en Pokémon Y zijn zeer succesvol, in de eerste vier maanden na de wereldwijde lancering op 12 oktober 2013 zijn er wereldwijd bijna 12 miljoen exemplaren van verkocht.

Zowel ervaren Pokémon Trainers als beginners zullen blij worden van Electabuzz en Magmar, twee populaire Pokémon die voor het eerst verschenen in Pokémon Red Version en Pokémon Blue Version. Bij het strijden, ruilen en verzamelen in de Pokémon-spellen, zullen fans de extra hulp goed kunnen gebruiken van de voorwerpen die Electabuzz en Magmar bij zich dragen: de Electirizer en Magmarizer. Deze voorwerpen maken het namelijk mogelijk dat Electabuzz en Magmar bij ruilen evolueren naar Electivire en Magmortar. Fans van de Pokémon-tekenfilms hebben nog meer om naar uit te kijken, want de gloednieuwe Pokémon the Series: XY verschijnt vanaf 20 april op Disney XD. Volg de spannende avonturen van Ash en zijn vrienden die vele Pokémon ontmoeten, vangen en bestrijden in dit keer de regio Kalos, een land rijk aan prachtige omgevingen! Zorg dat je elke zaterdag en zondag om 8.05 uur voor de tv zit om de nieuwste aflevering te zien.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.