Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plant releasedatum in februari

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plant releasedatum in februari

De lente begint vroeg, want de zombies nemen de boel over! PopCap Vancouver heeft aangekondigd dat Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 op 23 februari 2015 in Noord-Amerika in de winkels ligt en wereldwijd op 25 februari 2015, vroeger dan de verwachte lente-release. Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst je in een groots gevecht waar de zombies voor het eerst in de geschiedenis van de franchise Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten. Spelers die het spel reserveren, ontvangen de Grass Effect Z7-Mech direct wanneer ze het spel starten. Geïnspireerd door een van de favoriete videogame-franchises van het ontwikkelingsteam, heeft PopCap Vancouver samengewerkt met BioWare om een unieke mech te maken, compleet met Zomni-tool, kinetische voering en een biotisch vermogen “Pull” om snel de afstand te verkleinen tussen jou en de plantaardige dreiging.

Naast de Grass Effect Z7-Mech, krijgen fans die Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 pre-orderen, een emoji pack met 14 nieuwe emoji-accessoires om alle karakterklasses aan te passen.

“Bij PopCap houden we ervan om onze fans te verrassen, en we zijn daarom erg blij dat we gereed zijn om Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 eerder aan de fans te kunnen geven dan gepland,” zei Justin Wiebe, Creative Director, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2. “We zijn erg trots op ons spel. Het bevat indrukwekkende werelden, knotsgekke personages en nieuwe spelmodi zoals Backyard Battleground. Dit is een hilarische shooter die vol zit met mogelijkheden waar fans om hebben gevraagd en unieke ervaringen die het geheel anders maken dan andere spellen van dit genre.”

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 gaat verder dan ooit om de leukste, gekste en meest waanzinnige shooter ooit te creëren. Spelers kunnen de aanval inzetten met de planten in nieuwe modi zoals de Herbal Assault-modus voor 24 spelers, of de zombies bijeenroepen en zich verdedigen tegen de planten in de co-op-modus voor 4 spelers: Graveyard Ops. De hilarische actie vindt plaats op 12 nieuwe maps die vol zitten met leven en humor, zoals Great White North en Moon Base Z. Sluit je aan bij het gevecht om Suburbia met zes nieuwe personage-klassen en meer dan honderd unieke personages om te verzamelen. Ervaar nog meer manieren om te spelen, zoals Backyard Battleground, waarin spelers de vrijheid hebben om deze interactieve omgeving in hun eentje of met vrienden te verkennen. Backyard Battleground is een wilde speeltuin met dynamische evenementen en van alles om te ontdekken zoals je nog nooit hebt gezien in een Plants vs. Zombies-game.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.