PlayStation 4 nu te spelen in de winkel

PlayStation 4 nu te spelen in de winkel

In aanloop naar de release van de PlayStation 4 op 29 november 2013 is Sony Computer Entertainment Benelux gestart met het plaatsen van PS4 demo consoles in verschillende game-, elektronica en speelgoedwinkels. Gamers die op zoek zijn naar een eerst speelsessie met de PS4 kunnen terecht op findyourPS4.com om te zien waar de dichtstbijzijnde PS4 demo console te vinden is.

De consoles zijn voorzien van een grote hoeveelheid gamecontent variërend van gametrailers en packshots tot achtergrond over de PS4 en natuurlijk speelbare demo’s waaronder de releasegame Knack. De demo units worden na plaatsing op regelmatige basis geüpdate om telkens een actueel aanbod gamecontent te kunnen bieden aan gamers. Onderstaand een actueel overzicht van de content die te vinden is in de demo units:

Speelbare games:
Knack
Contrast (PSN)
Octodad: Deadliest Catch (PSN)
The Pinball Arcade (PSN)
Super Motherload (PSN)

Trailers, oa.:
Killzone Shadow Fall
Knack
#DRIVECLUB
inFAMOUS Second Son
en nog veel meer…

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.