PlayStation 4 vanaf 21 oktober in de winkel?

PlayStation 4 vanaf 21 oktober in de winkel?

Terwijl we weten dat de Xbox One in november gaat verschijnen, weten we van de PS4 alleen dat hij eind dit jaar in de winkels zal gaan liggen. Volgens NeoGAF-lid Nealand Liquor kan de console echter eerder verschijnen dan we denken.

Our internal product release schedule from head office dropped yesterday and on Oct 21st an unnamed Sony console will be launched.

Sony heeft natuurlijk niets bevestigd. Volgende week op de Gamescom heeft het bedrijf een persevenement waarbij nieuwe aankondigingen gedaan worden. Het zou hét moment zijn om de datum van de release los te laten op de wereld.

Liquor zegt dat het hoofdkantoor van de ‘grote retailer’ waar hij voor werkt een interne mail heeft gestuurd met een releaseschema. Wanneer een datum niet zeker is, krijgt het product de TBA (to be announced) aangeplakt.

Wij wachten af tot volgende week. Een vroege release van de PlayStation 4 zien we echter wel zitten. Wat jij?

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.