PlayStation TV dit najaar beschikbaar in Europa

PlayStation TV dit najaar beschikbaar in Europa

Sony Computer Entertainment Inc. heeft PlayStation TV geïntroduceerd, een betaalbaar entertainment systeem waarmee gebruikers eenvoudig kunnen genieten van een scala aan game content en PlayStation 4 remote play op hun televisie thuis. PS TV zal dit najaar beschikbaar komen in Noord-Amerika, Europa en de PAL-regio tegen een adviesprijs van 99 euro.

Dit product is in Japan en andere regio’s in Azië geïntroduceerd als PlayStation Vita TV op 14 november 2013 en is populair gebleken onder consumenten die zoeken naar een gebruiksvriendelijk gaming systeem. Sinds zijn introductie is PS TV geëvolueerd door middel van systeemsoftware-updates en contentverbeteringen. PS TV beschikt over dezelfde chipsets en systeemsoftware als de PlayStation Vita en is met 6,5 × 10,5 cm de kleinste van alle PlayStation-platforms voor gebruik met een tv.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.