Poep vanaf 24 oktober in je broek van angst met The Evil Within

Poep vanaf 24 oktober in je broek van angst met The Evil Within

Bethesda kondigt aan dat The Evil Within vanaf 24 oktober 2014 verkrijgbaar zal zijn. Shinji Mikami en zijn team bij Tango Gameworks hebben extra tijd gevraagd om de game verder uit te balanceren en te verfijnen om een afgewerkte, angstaanjagende survival horror te kunnen creëren. Wie The Evil Within pre-ordert, ontvangt op release een extraatje: The Fighting Chance Pack. The Fighting Chance Pack voorziet spelers van een extra aantal handige items die hen kunnen helpen om hun dood iets langer uit te stellen:

EHBO Kit – Een vitale gezondheidsboost die Sebastian in staat stelt verder te vechten.
Groene Gel – Wordt gebruikt om Sebastians eigenschappen te upgraden.
Dubbelloops jachtgeweer – Een groter jachtgeweer dan de gebruikelijke shotgun die goed van pas komt bij een aanval van meerdere vijanden.
Vuurstaaf – Kan vijanden die te dichtbij komen raken met brandvonken.
Gifstaaf – Trekt vijanden aan en vergiftigt ze, waardoor Sebastian zich sneller uit de voeten kan maken.

Naast de nieuwe releasedatum en pre-order extra, is er ook nog een nieuwe video voor The Evil Within verschenen.
https://www.youtube.com/watch?v=rfvzN62hyJk
The Evil Within is in ontwikkeling voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, en PC. Detective Sebastien Castellanos en zijn partners komen ter plaatse om een gruwelijke massamoord te onderzoeken. Nadat hij getuige was van de afslachting van zijn collega’s door een mysterieuze kracht, loopt hij zelf in de hinderlaag en wordt hij bewusteloos geslagen. Wanneer hij ontwaakt, lijkt hij terechtgekomen in een verknipte wereld waar afschuwelijke schepsels tussen de doden ronddwalen. Sebastian begin aan een angstaanjagend avontuur met als doel te overleven en te ontdekken wat er achter dit onvoorstelbare kwaad zit.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.