Pokémon Bank vanaf 27 december in de Nintendo 3DS eShop

Pokémon Bank vanaf 27 december in de Nintendo 3DS eShop

The Pokémon Company International heeft vandaag een nieuwe video vrijgegeven waarop de functies en de werking van de Pokémon Bank te zien zijn. Dit is een nieuw te downloaden Nintendo 3DS-softwaredienst voor Pokémon X en Pokémon Y, die op 27 december wordt geïntroduceerd.

http://www.youtube.com/watch?v=qLKS9ytpCTQ

Met Pokémon Bank kunnen spelers:
• online maximaal 3.000 Pokémon in eigen boxen plaatsen, ophalen en beheren via een internetverbinding;
• Pokémon overbrengen vanuit meerdere exemplaren van Pokémon X en Pokémon Y, inclusief de downloadbare versies, met één Nintendo 3DS-systeem;
• Pokémon overbrengen van Pokémon Black, Pokémon White, Pokémon Black 2, en Pokémon White 2 naar Pokémon X en Pokémon Y met behulp van de Poké Transporter, een gekoppelde toepassing die je krijgt als je Pokémon Bank downloadt.

Spelers die Pokémon Bank en de eraan gekoppelde toepassing Poké Transporter downloaden tussen 27 december 2013 en 31 januari 2014 ontvangen een gratis probeerpas bij de toepassing. Hiermee kunnen ze de Pokémon Bank en Poké Transporter zonder kosten 30 dagen uitproberen. Na deze periode gaat de Pokémon Bank-dienst €4,99 per jaar kosten.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.