‘Pokémon Sun en Moon naar Nintendo Switch’

Pokémon Sun/Pokémon Moon

3DS
9.4

Geweldig

‘Pokémon Sun en Moon naar Nintendo Switch’

‘Pokémon Sun en Moon naar Nintendo Switch’

Meerdere bronnen melden aan Eurogamer.net dat er een aangepaste versie van Pokémon Sun en Moon naar de Nintendo Switch komt. Onder de codenaam Pokémon Stars zou dit een uitgebreidere versie worden van de 3DS games zoals Pokémon Yellow in de tijd van de GameBoy een uitgebreidere versie van Pokémon Blue en Red was. Het zou voor het eerst zijn dat zo’n uitgebreidere titel niet op een handheld maar voor een thuisconsole verschijnt.

Pokémon Stars zou ontwikkeld worden door hetzelfde team van ontwikkelaar GameFreak dat alle eerdere Pokémon-games voor handhelds gemaakt heeft. Momenteel zou de ontwikkeling even op pauze staan in verband met de aanstaande release van Sun en Moon voor de 3DS.

Een eventuele releasedatum van de game zou in 2017 zijn, mogelijk wordt de titel onthuld op 13 januari, als Nintendo een Direct-stream organiseert om de Switch verder te onthullen.

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).