Prijsvraag: win Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Prijsvraag: win Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Ground Zeroes is een proloog voor het volgend jaar te verschijnen Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Ontwikkelaar Hideo Kojima kiest ervoor om een klein verhaal te vertellen dat vóór zijn oorspronkelijke game speelt om spelers te introduceren in de nieuwe mechanieken van de serie. Kojima heeft eerder aangegeven dat hij zijn franchise serieuzer wilde gaan maken, duisterder en meer provocerend. Binnen enkele minuten spelen is dit dan ook te merken. Niet alleen door de visuele stijl, maar ook door de audio tapes die je kunt beluisteren tijdens het spelen. Deze tapes kun jij binnenkort zelf beluisteren. In samenwerking met Konami mogen we Metal Gear Solid V: Ground Zeroes namelijk weg gaan geven voor de PlayStation 3 en Xbox 360.
Wat je voor deze prijs moet doen? Simpel! Je hoeft ons alleen maar te laten weten na welke game Ground Zeroes afspeelt. We zoeken dus naar het chronologische vervolg. Hulp nodig? Misschien kun je het antwoord vinden in onze Metal Gear Timeline. Stuur je antwoord naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Ground Zeroes Prijsvraag’ en misschien speel jij volgende week het nieuwste avontuur van Big Boss! Vergeet je adresgegevens niet mee te sturen en ook of je de game voor de PlayStation 3 of voor de Xbox 360 zou willen hebben. Prijswinnaars krijgen automatisch bericht.

Meer weten over Ground Zeroes? Je vind alles wat je moet weten in onze review.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.