Prijsvraag gesloten: Win Overwatch Origin Edition voor PC

Overwatch

Beste game van 2016
PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

8.3

User Avg

Prijsvraag gesloten: Win Overwatch Origin Edition voor PC

Prijsvraag gesloten: Win Overwatch Origin Edition voor PC

*de prijsvraag is gesloten. Participatie is niet meer mogelijk*

Overwatch is een multiplayer first-person shooter en is de eerste nieuwe IP van Blizzard sinds 17 jaar. Overwatch is gesitueerd in een nabije toekomstversie van de aarde, jaren na de beslechting van een wereldwijd conflict genaamd de “Omnic Crisis”. Bij deze crisis werd de gehele mensheid bedreigd door “Omnic” robots, zo genoemd door hun makers vanwege hun AI. Om dit te bestrijden werd een internationale troepenmacht geformeerd met de naam Overwatch die de mensheid diende te beschermen. Overwatch slaagde erin om de crisis af te wenden. Jarenlang nadien bleef Overwatch bestaan als een vredesmacht totdat, na beschuldigingen van corruptie en opruiing, het hoofdkwartier van Overwatch plotseling werd aangevallen en hierbij liet Overwatch-leider Jack Morrison het leven. Na deze gebeurtenis werd de vredesmacht uiteindelijk ontbonden. Nu hebben de leden van Overwatch jou nodig!


Wij geven de PC-versie van de game eenmaal weg. Hier moet je echter wel wat voor doen. Voor niets gaat de zon op. Wat je moet doen? Simpel! Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Overwatch prijsvraag’ en geef antwoord op de volgende vraag.

Welk personage uit Overwatch is ook speelbaar in Heroes of the Storm?

Weet jij het antwoord? Wacht dan niet langer en stuur een mail. Vergeet niet je adresgegevens in te vullen. Succes!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.