Prijsvraag gesloten: win Star Trek Beyond vrijkaarten en loot!

Prijsvraag gesloten: win Star Trek Beyond vrijkaarten en loot!

*Prijsvraag gesloten. Je kunt niet meer mee doen*

In Star Trek Beyond verkent de crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Kapitein Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), de verste uithoeken van de ruimte, waar zij een mysterieuze nieuwe vijand ontdekken die de Federatie en alles waar zij voor staat op de proef stelt. Star Trek Beyond is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreërd door Gene Roddenberry, het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast and the Furious). In samenwerking met Universal geven wij vrijkaarten voor de film weg, in combinatie met een toffe pet en pen!Wat je moet doen om deze toffe prijs te winnen? Stuur een mail naar basvandun@gameparty.nl onder vermelding van ‘Star Trek’ en geef antwoord op de volgende vraag.

In 2013 bracht Digital Extremes een game rondom de Star Trek-reboot uit. Welke twee leden van de Enterprise had jij als speler onder de knoppen?

We wensen je heel veel succes.


Star Trek draait nu in de bioscopen. Ook in Imax. Ga voor meer informatie naar www.startrek-defilm.nl.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.