Prijswinnaar Resident Evil bekend!

Prijswinnaar Resident Evil bekend!

De afgelopen twee weken kon je op GameParty meedoen met een prijsvraag rondom Resident Evil: The Final Chapter. Met een goed antwoord kon je kans maken op twee bioscoopkaarten, inclusief onderstaande sweater.


Om kans te maken moest je laten weten onder welke naam Resident Evil bekend staat in Japan. Uiteraard is dit Biohazard (of zelfs (バイオハザード). En gelukkig wisten heel veel mensen dit en werden onze mailboxen volgezet met het goede antwoord. Helaas kan er maar één persoon winnen. Daarom maken we deze gelukkige winnaar nu bekend. Het pakket is gewonnen door:

Jules van Batendorp, Gouda

Jules, gefeliciteerd. Het pakket is inmiddels onderweg naar je. Heb je niet gewonnen? Blijf ons dan in de gaten houden. We zullen spoedig een nieuwe prijsvraag hebben.

Met dank aan Universal voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Resident Evil: The Final Chapter draait nu in de bioscopen.
All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.