Prijswinnaars Xbox pakket bekend

Prijswinnaars Xbox pakket bekend

Recentelijk konden jullie mee doen met een wedstrijd waarin je een tof Xbox-pakket kon winnen. Door de GamePartyNL Club te joinen op Xbox Live en aldaar een toffe screenshot neer te zetten (of video!) maakte je kans op zo’n pakket. In totaal geven we er acht weg, maar de eerste twee winnaars zijn bekend.

ItsLnz zocht duidelijk problemen in Grand Theft Auto V. De bloedvlekken in het t-shirt van haar personage laten duidelijk zien dat dit niet de eerste keer is dat die problemen haar vonden. De blik in de ogen spreekt boekdelen!

Gemekker kwam een naakte dame op straat tegen in Watch Dogs 2. De agent was duidelijk niet onder de indruk. Tijd voor een selfie! Want, dat zou jij in het echte leven ook doen. Toch?

ItsLnz en Gemekker, gefeliciteerd! De prijzen komen spoedig jullie kant op. Heb je nu niet gewonnen? Wees niet getreurd. Na de E3 geven we weer wat pakketten weg! In de tussentijd kun je gewoon lid worden van de GamePartyNL Club op Xbox Live. Daar bespreken we games, posten we video’s, screenshots, achievements en spelen we gezellig met elkaar de tofste games! We zien je daar!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.