Real Madrid-coach Carlo Ancelotti nieuw gezicht van United Eleven

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti  nieuw gezicht van United Eleven

Nexon Europe heeft vandaag laten weten dat er een samenwerking gaat zijn met meervoudig titelwinnaar en voetbaltitaan Carlo Ancelotti, de manager van Real Madrid met United Eleven, de verwachte voetbalmanagement simulatiegame. Carlo Ancelotti heeft zijn managementbekwaamheden keer op keer bewezen, met het behalen van success door het spelen van dynamisch voetbal met onverbrekelijke teams. Het samenspel en het karakter van zijn teams, gecombineerd met zijn tactische kennis, zijn de beslissende factoren geweest van Ancelotti’s prestaties binnen top clubs. In haar kern volgt United Eleven deze karakteristieken, met een focus op het bouwen van een verenigd team en de strijd tegen de capaciteit van andere voetbalmanagers in spannende matches. Kenny Chang, CEO van Nexon Europe:

We zijn vereerd om het eerste hoofdstuk van United Eleven samen met Carlo Ancelotti te beginnen. Met de opmerkelijke en onderscheidende strategieën en tactieken die Carlo Ancelotti heeft gedemonstreerd in de echte voetbalwereld, is hij het perfecte rolmodel die de hoofdkenmerken van United Eleven belichaamd. Ik geloof erin dat iedereen die de wens heeft om de beste voetbalmanager te worden in United Eleven zal worden geïnspireerd door Ancelotti’s ervaring en prestaties. We zijn enorm enthousiast dat hij aan boord is.

United Eleven is in ontwikkeling bij NGN BlackPick Corporation, en combineert de echte namen en gezichten van spelers geaffilieerd met FIFPro en een licentie van Bundesligaclubs met de meest geavanceerde matchengine aller tijden – allemaal vanuit je browser en compatibel met mobiel. Het omvat de volledige voetbalmanagementervaring, inclusief het selecteren, trainen en inruilen van spelers. Van teamselectie tot tactieken en de chemie van je team; je zult aan alles moeten denken voor het behalen van de overwinning.

Het voorseizoen, waarin de bètatests van United Eleven zullen plaatsvinden, begint op 15 mei.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.