United Eleven scoort met nieuwe content update

United Eleven scoort met nieuwe content update

Nexon Europe kondigt een nieuwe content update aan voor de enorm populaire voetbalmanagement simulatie game United Eleven. Zowel de managers die net pas beginnen, evenals degenen met een zorgvuldig opgebouwde reputatie en een club die goed in vorm is zullen hier van profiteren. De club oprichtingsfeature is volledig vernieuwd waardoor het nu gemakkelijker is om te beginnen met spelen; wanneer een club vanaf de grond af aan wordt samengesteld is er vanaf het begin af aan meer controle. Beginnende managers kunnen drie spelers van hun favoriete club voor hun nieuwe team selecteren, waarvan één reeds bestaande met goud gewaardeerde superster! Het team wordt verder aangevuld met de beste spelers uit de hoogste Europese divisies.

Om de nieuwe content update te vieren organiseert Nexon Europe een speciaal evenement genaamd “Promotion Push”, waarmee managers verschillende waardevolle in-game items kunnen verdienen (zoals Premium Spelers, Training Kaarten, en zelfs een gegarandeerde Gouden Speler) door te promoveren naar hogere divisies. Het evenement vindt wekelijks plaats van 12 november tot 9 december 2014. Paul Lee, Product Manager bij Nexon Europe:

Het is belangrijk voor een manager om hun succes te kunnen meten tegen dat van anderen, net als dat het belangrijk is voor degenen die net beginnen om de best mogelijke keuzes te krijgen. Met deze nieuwste content update krijgen de meer ervaren managers de kans om hun prestaties te vergelijken met anderen, terwijl de nieuwkomers, of degenen die juist graag een nieuwe club willen starten de kans krijgen om met een sterk team te starten. Laat de competitie beginnen!

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.