Red Dead Redemption 2 aangekondigd

Red Dead Redemption 2

PlayStation 4 Xbox One
10

Perfect

7.9

User Avg

Red Dead Redemption 2 aangekondigd

Red Dead Redemption 2 aangekondigd

Het hoge woord is eruit. Rockstar heeft zojuist Red Dead Redemption 2 aangekondigd. In het najaar van 2017 moet de game al verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. Donderdag verschijnt de eerste trailer om 15.00. De makers van Grand Theft Auto V en Red Dead Redemption vertellen met Red Dead Redemption 2 het epische verhaal van het leven in Amerika’s onverbiddelijke heuvellandschap. De enorme en sfeervolle open wereld van de game biedt tevens een gloednieuwe multiplayer-ervaring.

“Met Red Dead Redemption 2, zijn we als team hard aan het werk om onze visie voor interactieve entertainment nog verder te ontwikkelen in een levensechte wereld”, vertelt Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. “We hopen met al onze ervaring tot nu toe de spelers een epische ervaring te bieden.”

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.