Release Xbox One uitgesteld in China

Release Xbox One uitgesteld in China

Op 5 september kwam hij dan eindelijk uit in Nederland: de Xbox One. De nieuwste console van Microsoft liet hier even op zich wachten maar de echte xbox-gamers importeerde hem natuurlijk gewoon uit het buitenland. In China hebben ze echter minder geluk want daar is de lancering van de Xbox One namelijk uitgesteld.

Vanaf 23 september zou de Xbox One in China in de winkels liggen maar nu is de console uitgesteld naar later dit jaar. Microsoft heeft nog geen exacte nieuwe datum gegeven. Ook de reden van uitstel is nog onduidelijk. Tegen de Chinese pers zegt Microsoft het volgende:

Despite strong and steady progress, we are going to need a bit more time to deliver the best experiences possible for our fans in China

Iedereen die een Xbox One heeft besteld in China en nu moet wachten krijgt een extraatje van Microsoft bij de lancering. Het is niet bekend wat dit extraatje inhoud.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.