Releasedatum 27 november voor Xbox One is een placeholder

Releasedatum 27 november voor Xbox One is een placeholder

Wanneer gaan de nieuwe consoles nu daadwerkelijk verschijnen? We weten dat de PlayStation 4 eind dit jaar in de winkel ligt en dat de Xbox One in november te koop zal zijn. Maar wanneer precies, dat is is de grote vraag. Onlangs verscheen op Amazon de releasedatum voor de Xbox One: 27 november. Microsoft heeft echter laten weten dat ze nog geen precieze datum heeft gecommuniceerd met winkels en dat 27 november een placeholder is.

We have not informed our retail partners about a specific launch date for the Xbox One.

It is commonplace for retailers to put placeholders dates and prices into our system until they are given a specific date and price. We are excited to release the Xbox One in November 2013.

Speculatie is momenteel dus nog lekker zinloos. We verwachten de specifieke data te horen op de persconferenties tijdens de Gamescom, eind augustus.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.