Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe game

Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe game

We kennen Respawn als de studio die is voortgekomen uit Infinity Ward. Alsook als de studio die ons in 2014 de Microsoft-exclusieve Titanfall bracht. Inmiddels is duidelijk dat de studio naast een vervolg op Titanfall ook aan een compleet nieuwe titel werkt. Vince Zampella, de grote baas bij Respawn, heeft laten weten dat een tweede team is opgezet om een game te maken die helemaal los staat van Titanfall. Stig Asmussen, de director achter God of War 3, staat aan het hoofd van het team. De game is nog in haar beginfase.

We’re waiting and doing it right. Stig’s somebody I’ve known for a long time. I have a lot of respect for him; he’s done an amazing job on past projects. I was talking to him for a while and the opportunity came up when things went down at Sony to bring him on board and I jumped at it.

All-round geek met een gigantische liefde voor Star Wars. Schrijft sinds 2005 over games en is een lopende film/game encyclopedie. Wakker te maken voor een goede game op Xbox Live (Havoc NL) of een bord lasagna. Streamt geregeld via Mixer en praat over films op Letterboxd.